Έκανε τη ζωή του δύσκολη…

Το σημερινό κάζο στο Καυτανζόγλειο, ήρθε σε μία εποχή, που η ψυχολογία είχε αρχίσει να ανεβαίνει στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι…

Η ήττα από την Καλαμαριά και κυρίως η εμφάνιση, προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό και τα κεφάλια κατέβηκαν απότομα. Έξω από τα αποδυτήρια, έβλεπες μόνο κατεβασμένα κεφάλια, άλλωστε, καθώς οι παίκτες περίμεναν το λεωφορείο για να αποχωρήσουν από το Καυτανζόγλειο.

Στα αποδυτήρια βρέθηκαν κι ο Αγγελίδης με τον Βρύζα, που κι αυτοί δεν είχαν διάθεση για λόγια. Κάποιοι ψίθυροι για τη διαιτησία του Μήτσιου, πέρασαν και δεν ακούμπησαν, άλλωστε από το σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν είχε σοβαρούς λόγους να έχει παράπονα.

Μετά τη σημερινή ήττα, ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε απλά ένα πλήγμα στο ηθικό του, έκανε και τη ζωή του ακόμη πιο δύσκολη, καθώς πρόσθεσε δύο ντερμπι στο πρόγραμμά του σε μία περίοδο που θα δοκιμαστεί το βάθος του ρόστερ του.

Στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην εβδομάδα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Φιορεντίνα (28/10, ΠΑΟΚ – Γιάννενα), και την 3η αγωνιστική θα παίξει την βδομάδα ανάμεσα στο παιχνίδι στο Μινσκ και τον αγώνα με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα (2/12, Κέρκυρα – ΠΑΟΚ), ενώ θα έχει φυσικά και αγώνες πρωταθλήματος τα Σαββατοκύριακα.

Μετά τη σημερινή ήττα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει στα άλλα δύο παιχνίδια για να περάσει σίγουρα και να μην διαπομπευτεί, μένοντας εκτός Κυπέλλου και στα δύο παιχνίδια που απομένουν, δεν έχει πια την πολυτέλεια να αφήσει τα πρώτα βιολιά του έξω…

Έίναι αντιληπτό, λοιπόν, τι έχασε ο ΠΑΟΚ σήμερα…