Πρόεδρος ο Οικονόμου, τι λέει ο ΑΣ για τους Ελβετούς

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο στον ερασιτέχνη Άρη, από το οποίο προέκυψε νέος πρόεδρος, αφού έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου. Αυτός θα είναι ο Τάσος Οικονόμου, ενώ ο Ομηρος Φωτιάδης θα παραμείνει αντιπρόεδρος, καθώς πείστηκε να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Επίσης στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ περί συνάντησης με τον Γαλανό (για να κλείσει το θέμα με το μνημόνιο), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του ΑΣ Άρης για το θέμα με τους Ελβετούς. Πιο αναλυτικά:

 

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χάρη Παπαγεωργίου.
  2. Πραγματοποιήθηκε εσωτερική αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίστηκε Πρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας ο κ. Σάββας Αναστασίου και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιπροέδρου κ. Όμηρου Φωτιάδη, ο οποίος και δέχτηκε να παραμείνει.
  3. Για αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου ορίστηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργου Γαλανού στα γραφεία του Ερασιτέχνη.
  4. Παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο έγγραφο προς συζήτηση το οποίο δεν είχε στοιχεία επικοινωνίας και καμία εγκυρότητα προερχόμενο από την Γενεύη».