«Τεστ Σούπερ Λιγκ με ΠΑΟΚ»

Ως ένα τεστ των δυνατοτήτων του Απόλλωνα 1926 για τη Σούπερ Λιγκ χαρακτήρισε ο Σπύρος Βρονταράς το νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας μίλησε στο «NovaΣΠΟΡ FM» για τη νέα σεζόν του Απόλλωνα αλλά και την απομάκρυνση του Αλέξη Αλεξίου από τον πάγκο της ομάδας, λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις των «κοκκινόμαυρων».

Αναλυτικότερα είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν ένα παιχνίδι για να τεστάρουμε τις δυνατότητες μας για την Super League. Θα μας δώσει σίγουρα μια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια».

Για την κακή εικόνα που έδειχνε η ομάδα στην προετοιμασία: «Με την εικόνα που είχαμε στα φιλικά παιχνίδια είχαμε δώσει λάθος εντυπώσεις. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά φυσικά δεν πρέπει να σταματήσουμε τη δουλειά».

Για την απομάκρυνση του προπονητή: «Ήταν απόφαση της διοίκησης. Ό,τι έγινε ήταν για το καλό της ομάδας».

Για το αν η ομάδα έχει ανταπεξέλθει οριστικά την κρίση: «Έχουμε πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Στην προετοιμασία όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχαν τα πράγματα μια φυσιολογική ροή».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Είναι έτσι το πρόγραμμα που μπορεί πολύ εύκολα να μπει σε ιστορίες υποβιβασμού, αλλά και να κάνεις πλάνα ανόδου. Αν εξαιρέσεις μια θέση που μπορεί να καταλάβει μια ομάδα όλες οι υπόλοιπες σε οδηγούν είτε στα πλέι άουτ είτε στα πλέι οφ».