«Βοήθεια από Γαλανό»

Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Τάσος Οικονόμου, λίγο πριν το ραντεβού του με τον Γιώργο Γαλανό μίλησε για τις προθέσεις του αναδιαρθρωμένου δ.σ. του Ερασιτέχνη και την ανάγκη οικονομικής βοήθειας από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη τόνισε:

Για τη συνάντηση με τον Γαλανό: «Έχουμε ραντεβού με τον κ. Γαλανό και τους συνεργάτες του για να τα δούμε όλα από την αρχή. Δεν έχει γίνει καν συζήτηση μαζί του και αυτό θέλουμε να κάνουμε, γιατί υπάρχουν θέματα που είναι μονόδρομος. Ό,τι έχει να κάνει με τα έσοδα και τις δαπάνες, έρχονται τα έσοδα στο λογιστήριο του ΑΣ και ό,τι δαπάνες εκταμιεύονται πάλι από το λογιστήριο. Θα πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε χωρίς πνεύμα ιδιοτέλειας. Αρειανοί είμαστε όλοι».

Για το αν θα συζητηθεί η ανάθεση του τμήματος στον κ. Γαλανό ή με αυτό δεδομένο, συζητηθούν οι όροι της ανάθεσης: «Υπάρχει ειλημμένη απόφαση, η εντολή έχει δοθεί. Επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, έγινε μία πρώτη συνάντηση με τον κ. Παπαγεωργίου στην οποία εκτραχύνθηκαν τα πράγματα, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να αναλύσουν τις προτάσεις του ΑΣ».

Για το ενδιαφέρον της οικογένειας Όλιβερ: «Υπάρχει επίσημη πρόταση που κατατέθηκε στον ΑΣ. Έχω ανακοινώσει την πρόταση της οικογένειας Όλιβερ στους συμβούλους, θα τη συζητήσουμε σήμερα και με τον κ. Γαλανό. Δεν απορρίπτουμε τίποτα απλά όλα θα εξαρτηθούν από τη κουβέντα που θα γίνει με τον κ. Γαλανό. Και ο ίδιος έχει πει ότι αν βρεθεί κάποιος, ισχυρότερος οικονομικά από τον ίδιο, θα αποχωρήσει».

Για το οικονομικό πρόβλημα του Ερασιτέχνη: «Τα έσοδα του ΑΣ είναι πενιχρά ως πενιχρότατα. Κάποια στιγμή τα έσοδα που είχαμε από ΓΓΑ και χορηγούς κοπήκαν. Το μοναδικό έσοδο των τελευταίων ετών ήταν από την ΠΑΕ, που κι αυτό είχε περιοριστεί. Καταλήγουμε λοιπόν ότι αν δεν έχουμε τη χείρα βοηθείας του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για το αν θα ζητήσει την οικονομική βοήθεια του Γαλανού, πέραν της ενίσχυση που θα έρθει από τα έσοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Οπωσδήποτε».