Λεφτά (για εκδρομές και πανηγύρια) υπάρχουν

Σε μία εποχή που στον βωμό της κρίσης, περισσότερα από 6 εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, η κυβέρνηση σκορπά προκλητικά χρήματα, για να κουβαλήσει 26 υπαλλήλους της (κατ΄ εφημισμόν, αδέσμευτης και ανεξάρτητης) ΝΕΡΙΤ, για να καλύψουν τις εορταστικές εκδηλώσεις της ΝΔ και την ομιλία του Σαμαρά στην Καλλιθέα Χαλκιδικής!

Το γιατί πρέπει να μετακινηθούν από την Αθήνα (αφού στη Θεσσαλονίκη δημόσια τηλεόραση δεν υπάρχει) τόσοι πολλοί υπάλληλοι και μάλιστα για 4 διανυκτερεύσεις, είναι κάτι που μόνο οι διοργανωτές αυτού του πανηγυριού στην Καλλιθέα Χαλκιδικής γνωρίζουν.

Συνολικά τουλάχιστο 16.000 ευρώ θα πεταχτούν για να καλυφθεί το πανηγυράκι της ΝΔ και του πρωθυπουργού.

Το ρεπορτάζ είναι από το thetoc.gr

Αποστολή μαμούθ ενέκρινε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής

επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ! Οπως έγινε γνωστό η κάλυψη θα γίνει με τη συνδρομή 26 υπαλλήλων!

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και στενότητας και σε μια περίοδο που η ΝΕΡΙΤ δέχτηκε εντονότατη κριτική ακόμα κι από τα ίδια της τα στελέχη για το πρωτοφανές λογοκριτικό «κόψιμο» της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ενέκρινε μια πολυμελή αποστολή 26 ατόμων για ομιλία του πρωθυπουργού!

Για να καλυφθεί δηλαδή η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα γίνει το Σάββατο, συνεργείο 26 ατόμων ταξίδεψε στη Χαλκιδική από χθες Πέμπτη! Κι είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί χρειαζόταν να μετακινηθούν όλοι -και οι 26- για τέσσερις ολόκληρες μέρες, για την ομιλία μιας μέρας.

Να σημειωθεί πως αυτοί οι 26 δεν είναι οι μόνοι που θα εργαστούν για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Η ΝΕΡΙΤ έχει επιπλέον νοικιάσει ένα δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, όπως επίσης και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη.

Κι όλα αυτά ενώ η ίδρυσή της πάνω στο “μαύρο” της ΕΡΤ στηρίχτηκε σε αρχές όπως ανεξαρτησία και σωστή οικονομική διαχείριση…

Δείτε τα σχετικά έγγραφα, που εγκρίνουν την αποστολή και τα αναλυτικά ποσά που αυτή θα στοιχίσει.