Υπογράφουν το μνημόνιο

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνάντηση του νέου προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗ, Τάσου Οικονόμου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Γιώργο Γαλανό, παρουσία και των νομικών συμβούλων. Μέσα σε άριστο κλίμα, απόλυτης σύμπνοιας απόψεων και ενότητας και, αφού αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι επαρκώς, προχώρησαν σε επίλυση των θεμάτων που αφορούν το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ».

Τα παραπάνω αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης Άρης, μέσω της οποίας βγαίνει προς τα έξω ένα καλό… κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επί της ουσίας τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που είχαν προκύψει με το προσχέδιο του μνημονίου που είχε δοθεί στην δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες και είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Γαλανού. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας των «δύο πλευρών». Πάνω σε αυτό το κομμάτι έγινε κουβέντα και για τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου, κυρίως στο θέμα της ΔΕΗ, όπου υπάρχει ένα μεγάλο χρέος και το οποίο θεωρητικά βαραίνει την ΠΑΕ.

Η κατάληξη των συζητήσεων ήταν… θετική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με τις αλλαγές που θα γίνουν στο… αρχικό μνημόνιο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές, αφού και από τις δύο πλευρές γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία.

Ακόμη, και με τη ευκαιρία της παρουσίας του νομικού Βαγγέλη Χατζηιωάννου τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της ειδικής εκκαθάρισης κι επισημάνθηκε η ανάγκη να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι εκκαθαριστές. Ο Γιώργος Γαλανός επίσης μετά το τέλος της συνάντησης με τον ερασιτέχνη βρέθηκε και με εκπροσώπους των οργανωμένων. Σε αυτή τη συνάντηση έγινε αναφορά στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στο θέμα με τον Καλαϊτζίδη, αλλά και στις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.