Προς συγχώνευση ο Ηρακλής και η Λάρισα

Με ανακοίνωση του, το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό για την συγχώνευση με την ΚΑΕ Λάρισα που βρίσκεται προ των πυλών και περνάει από τις νομικές διαδικασίες.

Μένει σε πρώτη φάση να δούμε αν θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και μετέπειτα την οριστική απόφαση για τις τύχες της Λάρισας… όπου κατά τα φαινόμενα θα κρίνει το μέλλον του ιστορικού Ηρακλή και σε συνέχεια αν θα υπαρξει τρόπος να αγωνιστεί στην Α1.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ»