By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ξεχωριστή μέρα για τον Νάρεϊ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωριστή μέρα για τον Νάρεϊ

Τhessports
Last updated: 23/07/2022 12:41
Τhessports
Share
SHARE

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (23/7) ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος κλείνει τα 28 του, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του στέλνει τις δικές της ευχές μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η οικογένεια της ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Καλέντ Νάρεϊ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 28, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Νάρεϊ γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1994 στο Νοϊβίντ της Γερμανίας από Τογκολέζους γονείς. Μεγάλωσε στο Λεβερκούζεν και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από μικρός σε τοπικές ακαδημίες, πριν μεταπηδήσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2010.

Τρία χρόνια αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά σε αντρικό επίπεδο με τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερ και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν την Ντόρτμουντ να κινηθεί για την απόκτησή του. Στη Μπορούσια έμεινε μέχρι το 2016, αλλά πέρασε μία σεζόν στη δεύτερη ομάδα και μία σεζόν ως δανεικός στην Πάντερμπορν, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του στην 2.Bundesliga.

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην Γκρόιτερ Φιρτ, με τη φανέλα της οποίας σε δύο σεζόν έπαιξε σε 70 αγώνες, σκοράροντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 το Αμβούργο έκανε rebuild κι έψαχνε να στελεχώσει την ομάδα της νέας εποχής μετά τον υποβιβασμό του. Οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν τον Νάρεϊ για το δεξί άκρο της επίθεσης και η ιστορία τους δικαίωσε.

Συνολικά με τη φανέλα του Αμβούργου έπαιξε σε 84 παιχνίδια, σκόραρε 11 γκολ, ενώ έδωσε οκτώ ασίστ, αριθμοί που θα μπορούσαν να ήταν πολύ μεγαλύτεροι αν δεν είχε ένα τραυματισμό τη σεζόν 2019-20. Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως σε πολλούς αγώνες έπαιξε ως δεξί μπακ λόγω έλλειψης εναλλακτικών.

Το καλοκαίρι του 2021 έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με το Αμβούργο και υπέγραψε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. 32 αγώνες, οκτώ γκολ, 15 ασίστ με τον Νάρεϊ να είναι ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ της λίγκας.

Ο Νάρεϊ ήταν ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τις θέσεις των εξτρέμ της ομάδας και μετά τη συμφωνία με τη Φορτούνα, έκανε τον Γερμανό κάτοικο Θεσσαλονίκης».

Σχετικά άρθρα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
TAGGED:ΓενέθλιαΝάρεϊΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Sold out στις σουίτες του Βικελίδης, λίστα αναμονής για του χρόνου!
Next Article Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης έχει γενέθλια! (pic)

Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
21 May, 2026
Πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US