«Οργανωμένο σχέδιο κατά του Ολυμπιακού»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά την ήττα της ομάδας του στο Περιστέρι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην διαιτησία του Σταύρου Τριτσώνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καραπαπάς :

“Είναι το πέμπτο σερί παιχνίδι, που αλλάζουν οι κανονισμοί εις βάρος του Ολυμπιακού. Είχαμε προβολή με τα δύο πόδια, όχι μόνο χωρίς αποβολή, αλλά και χωρίς φάουλ. Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο, που προσπαθεί να σταματήσει τον Ολυμπιακό.

Να είναι σίγουροι, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακος δεν σταματιέται ούτε από διαιτητές, ούτε από αλήτες, που μπορούν να γράφουν και να λένε ότι θέλουνε στα ΜΜΕ, ούτε από επίορκους δικαστές.

Κάποιοι γελάνε σήμερα μ΄ αυτούς που λένε ότι ο Ολυμπιακούς με τους δανεικούς που δίνει, ελέγχει το πρωτάθλημα. Σήμερα, λοιπόν, γελάνε. Συνεχίζουμε, κλείνουμε τα μάτια μας και βλέπουμε μόνο τη Μάλμε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ κι εκεί θα μείνει”.

Μετά τον Κώστα Καραπαπά, δηλώσεις στην Nova έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν πιο ήπιος.

“Σήμερα χάσαμε, και δώσαμε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Εύχομαι όπως έπαιξε μαζί μας να παίξει με όλες τις ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα του, πολύ δυνατός.

Θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι από την 1η αγωνιστική, έχουμε βρώμικα και αντιαθλητικά χτυπήματα. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έγινε μία φάση στον Αφελάι, τον οποίο πληρώνουμε μία περιουσία. Πως θα παίξει αυτό το παιδί; Καλώ όλους τους δασκάλους της διαιτησίας, να σχολιάσουν τη φάση και να μας πουν αν ειναι ή όχι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να φοβίσει τους διαιτητές, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο”, είπε.