Πέντε γαλάζια γκολ και… 2-3

Λίγος κόσμος πήγε το απόγευμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς για να δει το φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ηρακλή, αλλά αυτοί, που πήγαν, τουλάχιστο δεν βαρέθηκαν!

Πέντε γκολ και εναλλαγές στο σκορ είχε το σημερινό φιλικό και το αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα γκολ τα πέτυχαν παίκτες, που έχουν φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Ο Ηρακλής κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-2, με γκολ που πέτυχαν ο Αγγελούδης στο 7′, ο Πασάς στο 73΄ κι ο Κυριακίδης στο 88΄.

Για τους “Πόντιους” σκόραραν δύο παίκτες που πέρασαν από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Ο Νατσιόπουλος, που έπαιζε και πέρσι στον Ηρακλή, στο 21′ κι ο Ευσταθίου, που ήταν από 13 ετών στις ακαδημίες του Ηρακλή, στο 32′.

Απόλλων Καλαμαριάς : Παπαδόπουλος Π, Γαλανόπουλος, Κουρούπης (80′ Τσεμεκίδης), Μπερτέν, Παπαστεριανός, Ολίσε (66′ Καράμπελας), Τσούτσης (80′ Ρέββας), Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος Β, Σουλίδης, Ευσταθίου

Ηρακλής : Παπαθανασίου, Μυχάλης (68′ Κυβρακίδης), Βαλεριάνος, Τόσκας (37′ Στάμου), Σμίλτος, Στεφανίδης (46′ Πασάς), Κάσσος (46′ Ιντζόγλου), Τσιλιανίδης (74′ Καλφούντζος), Κυριακίδης, Λουκίνας (46′ Ζαμπάζης), Αγγελούδης (87′ Μπίκας)