Τα «έχωσε» στον Καλαϊτζίδη

Η απουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τη συνέντευξη Τύπου ενόχλησε τον συνάδελφό του της Θύελλας Φιλώτα, Νίκο Παπανώτα, ο οποίος δεν την άφησε ασχολίαστη.

Πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του για το παιχνίδι, ο τεχνικός της Θύελλας είπε: «Πρέπει να τιμάμε τον Έλληνα συνάδελφο. Μήπως προτιμάμε να φέρουμε προπονητή από το Καμερούν ή το Ιράν για να τον τιμήσουμε; Ήταν τόσο σημαντικός ο λόγος που δεν ήρθε ο κ. Καλαϊτζίδης;», αναρωτήθηκε ο Παπανώτας.

Μιλώντας για το παιχνίδι είπε: «Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης με τη βοήθεια του αέρα μας έφερε την μπάλα στην περιοχή και προηγήθηκε από μία στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεν προβληματιστήκαμε εκτός από μία-δύο περιπτώσεις . Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά πάλι δεχτήκαμε γκολ από μία στατική φάση και χάσαμε το παιχνίδι».

Νωρίτερα, εκ μέρους του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μίλησε ο συνεργάτης του Κώστας Λιάπης, ο οποίος τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που νίκησαν σήμερα υπό όποιες συνθήκες αντιμετώπισαν. Δεν κάναμε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά την ισοφάριση». Ερωτηθείς για τη διαιτησία, είπε: «Στις όποιες συνθήκες είναι και η διαιτησία. Αν το θέλετε έτσι, ναι, θα πω ότι κερδίσαμε και τη διαιτησία».