Ραντεβού στο… Μαξίμου

Ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα συζήτησης το γήπεδο του Άρη θα γίνει στις 22 Αυγούστου, όπως αποκάλυψαν κύκλοι της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του Άρη είναι ήδη έτοιμοι γι΄ αυτό το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει νωρίτερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της φωτιάς στην Αθήνα.

Σ΄ αυτό το ραντεβού πρόκειται να παραστούν από πλευράς κυβέρνησης οι υπουργοί Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος), καθώς και αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, γνωστός για τα αισθήματά του για τον Άρη.

Από την πλευρά των κιτρίνων θα είναι παρόντες ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Νικόλαος Τριμμάτης, στον οποίο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα δώσει ηγετικό ρόλο στο θέμα το γηπέδου, ενώ παρών θα ειναι και ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτερης Αρβανίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι, είναι να παραχωρήσει ο ΑΣ Άρης το γήπεδο Χαριλάου για να γίνει χώρος πρασίνου, και να χτιστεί νέο γήπεδο για τον Άρη στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα το χρηματοδοτήσει.

Σε ότι αφορά την ημερομηνία υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς στις 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή εκτάκτως για να συζητηθεί στην ολομέλεια το θέμα των υποκλοπών τηλεφωνικών συνομιλιών.

Όποτε κι αν γίνει το ραντεβού αυτό, θα φανεί αν υπάρχει πραγματική διάθεση και σχέδιο να προχωρήσει το θέμα αυτό ή θα έχει να κάνει με επικοινωνιακούς λόγους, ενόψει και της ανόδου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ τον επόμενο μήνα.