Άνω κάτω η Παρί – Ο Μπαπέ ζητάει να φύγει ο Νεϊμάρ (Pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει ιδανικά στην εφετινή Ligue 1, καθώς μετά την πρώτη πεντάρα επί της Κλερμόν (0-5) ήρθε και η δεύτερη αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μονπελιέ (5-2), με τους παριζιάνους όχι μόνο να παίρνουν έξι βαθμούς σε δύο αγώνες αλλά να προσφέρουν και θέαμα.

Ωστόσο η ατμόσφαιρα στους πρωταθλητές Γαλλίας μοιάζει ηλεκτρισμένη με τον λόγο να έχει ονοματεπώνυμο το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας έπειτα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του στο ματς με τη Μονπελιέ όπου σταμάτησε να τρέχει στην αντεπίθεση γιατί δεν πήρε αυτός την πάσα, φαίνεται να δίνει και άλλους λόγους στον σύλλογο αλλά και στον κόσμο να ασχοληθούν μαζί του.

Συγκεκριμένα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα σχετικά με τις σχέσεις του Κιλιάν Μπαπέ με τον Νεϊμάρ, καθώς φαίνεται πως ο πρώτος έχει κάνει σύσταση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από την ομάδα.

Σύμφωνα  με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι στη Παρί, καθώς υπάρχει παίκτης ο οποίος ζητάει την απομάκρυνση ενός άλλου από τον σύλλογο πιστεύοντας μάλιστα ότι δεν θα μαθευτεί αυτή του η κίνηση.