Υπόκλιση Γκατούζο στον ΠΑΟΚ!

Ο Γκατούζο ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα της ομάδας του, έπλεξε ωστόσο και το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας και τι είναι αυτό, που του άρεσε στον σημερινό του αντίπαλο!

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γκατούζο :

Για το παιχνίδι : “Σήμερα η ευθύνη για τον αγώνα είναι αποκλειστικά δική μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς, από τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Δεν είδα τίποτα καλό σήμερα. Κι όταν δεν βλέπεις τίποτα 90 λεπτά, η ευθύνη είναι του προπονητή και του επιτελείου του, που δεν προετοίμασαν καλά το παιχνίδι. Άλλη μια φορά, συγνώμη. Είναι πολύ εύκολο να μιλήσω άσχημα για τους παίκτες”.

Γιατί ευθύνεται ο ίδιος : “Γιατί είμαι ο προπονητής της ομάδας, δουλεύω 24 ώρες για την ομάδα. Εγώ έβαλα τους παίκτες στο γήπεδο, αποφάσισα πως θα παίξουν, γι΄αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ”.

Για το αν έχει εξήγηση για την ήττα : “Όχι. Δεν είδα τίποτα σήμερα από την ομάδα. Μια ομάδα χωρίς δύναμη. Μετά από ένα λεπτό να χάνεις εδώ, έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Είδα μια ομάδα, που δεν ήταν ομάδα”.

Για τον ΠΑΟΚ : “Έπαιξε με τακτική, είναι μια καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον προπονητή. Έχω δει δύο καλές ομάδες στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ”.

Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : “Νομίζω είναι ένα ματς με ποιοτικούς παίκτες, θα γίνει καλό παιχνίδι. Βλέπω στον ΠΑΟΚ, κάτι που είναι δύσκολο να δεις σε μεγάλες ομάδες. Βλέπω μικρούς και ταλαντούχους παίκτες να παίζουν πολύ καλά! Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον καθένα να παίξει με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, αλλά σε όσα ματς είδα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός”

Για την επιστροφή του στην Τούμπα μετά από 16 χρόνια (τότε ως παίκτης της Ρέιντζερς) : “Άλλαξε το γήπεδο, είναι πιο μοντέρνο τώρα, η πόλη είναι ίδια, φανταστική. Οι οπαδοί είναι πάντα πολύ καυτοί.  Τώρα έχω αλλάξει δουλειά! Τότε έπαιζα, τώρα είμαι προπονητής, είναι πιο δύσκολο”.