«Μάθημα η Ζίμπρου, τα πόδια μας στο έδαφος»

Για άλλη μια φορά, ο Ράζβαν Ρατς ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις, πέτυχε και δύο γκολ, και αναδείχτηκε MVP του αγώνα, στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ σε κάθε παιχνίδι.

Ως πολυτιμότερος του αγώνα, ο Ρατς εμφανίστηκε στην μεικτή ζώνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τα συγχαρητήρια πάνε στην ομάδα και μετά σε εμένα. Χαίρομαι και εγώ για τα δύο γκολ που πέτυχα και βοήθησα την ομάδα. Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχω να σχολιάσω κάτι γιατί υπάρχει η αναμέτρηση με την Γαλλία».

Για το πρωτάθλημα και αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να το διεκδικήσει: «Θέλω να πω πως θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η ομάδα σίγουρα έχει βελτιωθεί από το ξεκίνημα. Πήραμε ένα μάθημα με την Ζίμπρου, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Στόχος της ομάδας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ομάδα δεν κάνουν επίθεση ή άμυνα μόνο τέσσερις. Το κάνουμε μαζί. Προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά και δόξα τω Θεώ στα τελευταία παιχνίδια το κάνουμε πολύ καλά. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και ας δεχόμαστε γκολ».

Για το φάουλ: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πως δουλεύουμε στις προπονήσεις, είναι δικά μας μυστικά αυτά. Έτσι έπρεπε να γίνει σήμερα και έγινε…».

Για τον Λίνο: «Όχι δεν ήρθα σαν αλλαγή κάποιου,δεν μου είπε κάποιος κάτι τέτοιο. Ήθελα να να έρθω και ελπίζω να έχω δικαιώσει αυτή την επιλογή, νιώθω πολύ καλά. Στην συνέχεια έμαθα για τον Λίνο και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και σε εμένα».

Για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού: «Φυσικά και θέλω να προκριθούν και οι δύο χώρες. Προφανώς το εύχομαι για την δική μου Εθνική και αφού παίζω στην Ελλάδα θα ήθελα να περάσουμε και οι δύο»