Σοκάρει ο Καραλής: «Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στην κατάθλιψη, χρειάζομαι ξεκούραση»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στα social media που διατηρεί ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής. Μίλησε για τον τραυματισμό του, την κρίση πανικού που τον βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη, το γεγονός πως ένιωθε χωρίς κίνητρο και εξαντλημένος.

H ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στο κλειστό, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα πολύ τον εαυτό μου για να ανατρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο «κακός» Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο. Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου».