«Είμαι άσχετος, δεν βάζω γκολ»

Ο Φάνης Γκέκας συνεχίζει να κλέβει την παράσταση στην Τουρκία και χθες με δύο δικά του γκολ, η Ακίσασπορ κέρδισε την Φενέρμπαχτσε με 2-0.

Ο Έλληνας φορ μίλησε σήμερα στον Arena FM κι έβγαλε μεγάλη πίκρα για την αντιμετώπιση, που έχει από τις ελληνικές ομάδες, αλλά και την Ομοσπονδία.

“Τελικά δεν είμαι καλός παίκτης, δεν είμαι τόσο καλός για να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι λίγος για την Ελλάδα! Είμαι άσχετος, μεγάλος σε ηλικία, αφήστε που δεν βάζω και γκολ” είπε ειρωνικά ο Φάνης Γκέκας, που τα τελευταία χρόνια βγάζει το… ψωμί του σε τουρκικές ομάδες, σκοράροντας κατά ριπάς.

“Κάποιοι θέλουν να ακούν παραμύθια στην Ελλάδα κι εγώ δεν ξέρω να τα λέω. Έρχονται ξένοι και δείχνουν το σήμα στη φανέλα” είπε ο Γκέκας, που τα έχωσε στην ΕΠΟ (“ότι του λένε του Ρανιέρι κάνει”, είπε) και δήλωσε υπερευχαριστημένος από τη ζωή και την αντιμετώπιση στην Τουρκία.

“Έχω κολλήσει πολύ καλά εδώ. Είναι σπουδαίο πράγμα να νιώθεις ήρωας σε μια πόλη, όπως η Ακίσα και να σε αποθεώνει ο κόσμος” είπε ο Λαρισαίος επιθετικός που ζει στην Σμύρνη, που βρίσκεται 70 χιλιόμετρα από την Ακίσα.

“Κάνω κάθε μέρα 40-50 λεπτά δρόμο για να πάω στην Ακίσα. Η Σμύρνη είναι υπέροχη. Είναι σαν τη Θεσσαλονίκη, απλά δεν έχει Λευκό Πύργο”, είπε!