Χωρίς Γλύκο στη Γαλλία!

Από χθες το βράδυ, το Thessports έγραψε ότι στον ΠΑΟΚ υπήρχε αγωνία για τον Παναγιώτη Γλύκο, διότι ο τραυματισμός του στην τελευταία φάση του αγώνα, προκαλούσε ανησυχίες.

Όπως διαπιστώθηκε σήμερα, ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει μία κάκωση στο γόνατο, θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ!

Όπως αναφέρει το δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ “ο Παναγιώτης Γλύκος στην τελευταία φάση του ματς δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και αποχώρησε με έντονους πόνους.  Ο ποδοσφαιριστής μια μέρα μετά το χτύπημα με την περιοχή του τραύματος “κρύα” εξετάστηκε στην προπόνηση ενδελεχώς από τον Γιώργο Οικονομίδη και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση γόνατος. Ο Γλύκος τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τίθεται νοκ άουτ από τον αγώνα με τη Γκινγκάμπ”.

Το πρόγραμμα δεν είναι σοβαρό, αλλά το γονατό του θέλει ξεκούραση κι έτσι στη Γαλλία θα ταξιδέψουν Ιτάνζ και Γιακουμής.

Σε ότι αφορά τον Φακούντο Περέιρα, έβγαλε μέρος της προπόνησης και έχει πιθανότητες να προλάβει να είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη την Πέμπτη.

Οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Πέμπτης.

Η τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για τη Γαλλία.