Γκαρσία: «Είναι περίεργο, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

To δικό του σχόλιο για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την αποχώρηση του Χέρμαν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία έκανε ο Ματέο Γκαρσία, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του Άρη: «Είναι περίεργο γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο μας, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζουμε στην έδρα μας. Από την πρώτη στιγμή βγήκαμε να κερδίσουμε, δυστυχώς δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και μας μένει αυτή η αίσθηση».

Για το χαμένο πέναλτι και αν αφήνει μια πικρία: «Οπωσδήποτε γιατί όταν υπάρχει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία όπως αυτή του πέναλτι, χάνοντας την η ψυχολογία της ομάδας πέφτει. Αλλά ακόμα και μετά προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να βρούμε ευκαιρίες, με την ώθηση του κόσμου. Ωστόσο δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σχετικά με το αν έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης: «Από τη μια μεριά ναι γιατί η ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε ένα κακό παιχνίδι, απέναντι στον ΠΑΟΚ δημιουργήσαμε μια καλύτερη εντύπωση, ωστόσο δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεν καταφέραμε τους στόχους μας».

Για την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος: «Πάντα είναι δύσκολο και περίεργο όταν ένας προπονητής φεύγει γιατί όλοι είναι συνηθισμένοι στον τρόπο παιχνιδιού του εκάστοτε προπονητή. Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς θέλαμε να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα».