Λούκας Τέιλορ : «Παιδικό όνειρο το Champions League»

Συνέντευξη σε γερμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Λούκας Τέιλορ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ουκρανία και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου παραχωρήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αρχικά ανέφερε:

«Δεν είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος. Αλλά πιστεύω στον Θεό. Και προσεύχομαι να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δεν βίωσα πυροβολισμούς ή εκρήξεις. Ειδικά ο πατέρας μου ανησυχούσε πολύ. Απλώς είχα ένα όνειρο να παίξω στο Champions League. Από τότε που ήμουν παιδί. Έχω ακόμα το ίδιο συμβόλαιο που είχα στον ΠΑΟΚ. Τα ίδια χρήματα θα κέρδιζα και στην Ελλάδα».

Παράλληλα, μίλησε για την καθημερινότητά του στην Ουκρανία: «Ο κίνδυνος ήταν διαχειρίσιμος όταν υπέγραψα στη Σαχτάρ. Δεν υπάρχει σύγκριση με τις πρώτες μέρες του πολέμου. Μόλις πριν από λίγες μέρες έφαγα ξανά με φίλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τέιλορ, ο οποίος δεν έχει μαζί του στην Ουκρανία τη γυναίκα του, που παρέμεινε στην Ελλάδα και προσέθεσε: «Στο τέλος, εμείς οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουμε τα πάντα, φυσικά δεν είναι ωραίο να μπορείς να παίζεις χωρίς τους δικούς σου θαυμαστές».

«Γνωρίζω τη Σαχτάρ από τότε που ήμουν παιδί, είναι ένας σύλλογος που είναι πολύ γνωστός στη Βραζιλία », λέει ο Λούκας Τέιλορ, ο οποίος ως παιδί ήθελε να γίνει τόσο καλός, όσο ο Ρονάλντο το Φαινόμενο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία της Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League: «Ξέρουμε ότι ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά γιατί να μην έχουμε καλά αποτελέσματα;»