Σπάθας: «Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι και δικοί μου»

Ακόμα μια ανακοίνωση που θυμίζει τα… παλιά έκανε ο Γιάννης Σπάθας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά να δηλώνει περήφανα πως «οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι και δικοί του».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννη Σπάθα.

«Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώνω ότι βρισκόμουν, βρίσκομαι και θα βρίσκομαι δίπλα σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία από το μικρότερο της χαμηλότερης κατηγορίας έως το μεγαλύτερο της Ένωσης μας, τον Ολυμπιακό μας, που έχουμε την τιμή να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οποιαδήποτε ενέργεια στέκεται εμπόδιο σε οποιοδήποτε σωματείο μας, δεν με έβρισκε ποτέ αδιάφορο και δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε και αυτή την στιγμή που βάλλονται τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου της ένωσης μας, του Ολυμπιακού.

Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου… οι εχθροί οποιουδήποτε Πειραϊκού σωματείου επίσης εχθροί μου».

ΥΓ: Όσο για αυτούς που βιάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την Ένωσή μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και να διαχωρίσουν την θέση τους συστρατευόμενοι ουσιαστικά με τους εχθρούς μας κι εχθρούς του Ολυμπιακού, θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν χαρά μου να τους αντιμετωπίσω στην επερχόμενη εκλογική μάχη -μετά από 3 χρόνια – για την εξέλιξη του πειραϊκού ποδοσφαίρου.