Ένας μέσα, ένας έξω στον Άρη

Με μία απουσία, αυτή του Ηλία Σταυρόπουλου που έκανε ατομικό πρόγραμμα, έγινε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική στον αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα.

Αντίθετα, ο Νίκος Ψυχογιός που δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα με την μπάλα στο μάτι και είχε πρόβλημα με την όρασή του, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι «κίτρινοι» το απόγευμα έκαναν ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο», ενώ το πρωί έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διπλή προπόνηση, το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο».

Από τις προπονήσεις του Άρη θα απουσιάζει από αύριο ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος κλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας στην εθνική Κ21 για το φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία. Η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου.