Ηρακλής: Προμελέτη για το νέο γήπεδο

Η προμελέτη της ανάπλασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ηρακλή στους Χορτατζήδες περιλαμβάνει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου χωρητικότητας 14.000 θεατών και την ανακατασκευή του Ιβανωφείου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η προμελέτη της ανάπλασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ηρακλή στους Χορτατζήδες περιλαμβάνει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και την ανακατασκευή του Ιβανωφείου.

Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό γήπεδο σχεδιάστηκε με χωρητικότητα 14.000, ενώ θα έχει σκέπαστρο σε όλες τις κερκίδες.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο θα είναι ο τριώροφος πύργος του Ηρακλή όπου θα εδράζονται τα γραφεία του γυμναστικού συλλόγου. Επίσης, επί της Αγ. Δημητρίου θα υπάρχουν χώροι όπου θα κατασκευασθεί η μπουτίκ για όλα τα αθλήματα και το μουσείο του συλλόγου.

Το ανακαινισμένο Ιβανώφειο θα έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη των 3.000 θεατών και θα αγωνίζονται τόσο η ομάδα μπάσκετ όσο και αυτή του βόλεϊ.

Κάτω από τη μια κερκίδα θα γίνει το βοηθητικό γήπεδο για τις ακαδημίες του συλλόγου και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του γυναικείου τμήματος. Τέλος, θα υπάρξει πρόβλεψη και για δραστηριότητες των μικρών φιλάθλων του Ηρακλή με κατασκευή πισίνας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με στελέχη της κυβέρνησης.