Ροντρίγκες για Άρη: «Βαλίτσα γεμάτη όνειρα και στόχους»

Ο Έντουιν Ροντρίγκες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη, και ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ενόψει της ολοκλήρωσης της μεταγραφής και της πρώτης ευρωπαϊκής εμπειρίας.

Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα:

«Έκανα την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Κυριακής, εκεί αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Όλοι με έδωσαν συγχαρητήρια, και ευχήθηκαν τα καλύτερα για μένα. Όσοι έχουν περισσότερη εμπειρία εκτός χώρας μου είπαν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι η νοοτροπία μου θα πρέπει να είναι να επιστρέψω 15 χρόνια μετά, απλώς για να συνταξιοδοτηθώ, ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο Ροντρίγκες αποκάλυψε τι του είπε ο πρώην πλέον προπονητής του στην Ολίμπια, ο Αργεντινός Πέδρο Τρόγλιο: «Μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, και τη διατροφή και την άσκηση, να τα δώσω όλα, όπως έκανα με την Ολίμπια και να δουλέψω για την ομάδα. Ανέφερε επίσης να προσέχω όλα όσα μου λένε. Με προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ότι πάντα θα πρέπει να κοιτά μπροστά».

Κατά την αποχώρησή του από την Ολίμπια, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση: «Πάντα το αναλύουν αυτό για τους παίκτες της Ολίμπια. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν προσφορές από άλλες ομάδες, τις ανέλυσαν και αποφάσισαν ότι δεν ήταν καλές. Μίλησα με τον πρόεδρο Βιλέδα, μου ευχήθηκε τα καλύτερα και μου είπε ότι θα βάλει πάνω απ’ όλα την ομάδα».

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Φτάνω στην Ελλάδα την Τετάρτη, νομίζω ότι θα με παρουσιάσουν την Πέμπτη. Τα γήπεδα σε αυτές τις ευρωπαϊκές χώρες είναι πάντα καλά, ελπίζω να κάνω τα πράγματα καλά. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη όνειρα και όλους τους στόχους που θέλω να πετύχω στην Ευρώπη».