Πάρντιου: Η πρώτη ομιλία στους παίκτες!

Μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και την υπογραφή των συμβολαίων ο Άλαν Πάρντιου παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Τον Άγγλο τεχνικό παρουσίασε επισήμως στους παίκτες της ομάδας ο γενικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Αγησίλαος Τουμαζάτος, λέγοντας τους μεταξύ άλλων: 

«Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή, που είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, είναι πολύ έμπειρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλοι μαζί θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάρντιου , αναφέροντας στην πρώτη του ομιλία προς τους νέους του ποδοσφαιριστές:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα . Θέλω επαγγελματισμο, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% από όλους . Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη . Όλοι για τη νίκη αγωνιζόμαστε , αυτό θα κάνουμε και μαζί όλοι θα τηρείτε τους κανόνες της ομάδας με αφοσίωση».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοικτή, αν κάποιος έχει το οποιοδήποτε θέμα.

Ο Άγγλος τεχνικός επέβλεψε την προπόνηση ενώ είχε επαφή και με τον Τόλη Τερζή, που τον ενημέρωσε αναλυτικά για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης μάζεψε το staff και τους μίλησε για το τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα από αύριο  Μάλιστα έδειξε από την πρώτη στιγμή πως βάζει τους δικούς του κανόνες στην λειτουργία και προπόνηση θα ομάδας και στην νέα καθημερινότητα των παικτών .