Νέο «σενάριο» για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαπέ

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να προσελκύσουν εκ νέου τον Κιλιάν Μπαπέ.

Στις αρχές της εβδομάδας, η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» αποκάλυψε ότι η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο Γάλλος επιθετικός αυτό το καλοκαίρι, είναι μόνο δύο χρόνια, αφού το τρίτο έτος της συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι προαιρετικό. Πληροφορία που προκάλεσε «αναζωπύρωση» του ενδιαφέροντος για το νεαρό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, «κινήθηκαν» προς αυτήν την κατεύθυνση. Οπως συνέβη στο podcast «Four Amigos», όπου ο δημοσιογράφος, Μάριο Κορτεγιάνα, ο οποίος καλύπτει τα νέα της Ρεάλ Μαδρίτης για την καθημερινή εφημερίδα «Marca», είπε το… κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με τις πηγές του εν λόγω δημοσιογράφου, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποκτήσει τον Μπαπέ. Και σε περίπτωση που ο Φλορεντίνο Πέρεθ, επιθυμεί να επανακινήσει την σχετική διαδικασία, θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο για να ξαναβάλει «στις καρδιές» των φιλάθλων τον νεαρό σκόρερ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κορτεγιάνα, δεν διευκρινίζει πώς θα γίνει αυτό, αλλά επισημαίνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο πρόεδρος της Ρεάλ ξέρει πώς να το κάνει.