Στα 80 εκ. ευρώ η απόλυση του Αλέγκρι

Το ξεκίνημα της Γιουβέντους σε Ιταλία κι Ευρώπη, αγγίζει τα όρια της… απογοήτευσης και οι φίλαθλοι της «γηραιάς κυρίας», αντιδρούν έντονα με την παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οπως όμως, αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η διοίκηση των «μπιανκονέρι» θα σκεφθεί πολύ καλά πριν αποφασίσει να απολύσει τον Ιταλό προπονητή. Κι αυτό, επειδή ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με απόφαση της Γιουβέντους, θα κοστίσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ! Ενα ποσό που δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά.

«Το διαζύγιο με τον Μαξ δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της Γιούβε, για οικονομικούς λόγους. Η απόλυση θα κόστιζε, όσο ένας κορυφαίος παίκτης κι ένας νέος τεχνικός. Αυτό περιπλέκει την υπόθεση», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ όσον αφορά στην Ιντερ, που επίσης βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη, η «La Gazzetta dello Sport», δημοσιεύει τις δηλώσεις του Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος τονίζει πως ο σύλλογος «είναι μαζί του»: «Ο Ιντζάγκι αποκαλύπτει πώς να λυθεί η κρίση. Ο προπονητής είναι πεπεισμένος, πως η αλλαγή θα γίνει μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων».