Έρχεται… σκούπα στον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός έχει και επίσημα τον τρίτο του φετινό προπονητή, αφού παρουσιάστηκε σήμερα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μίτσελ.

Στη συνέντευξη τύπου ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε πως ζήτησε από τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» το ρόστερ της πρώτης ομάδας να μην ξεπερνά τους 24 ποδοσφαιριστές, την ώρα που αυτό είναι υπεράριθμο, αφού πραγματοποιήθηκαν πολλές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, ενώ υπάρχουν και ανοικτές υποθέσεις από το παζάρι των ελεύθερων.

Έτσι μένει να φανεί το πως θα αξιοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για την 24αδα, και αν θα ενεργοποιηθούν από την δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, ή θα υπάρξουν και λύσεις συμβολαίων!

Η σχετική αναφορά του Ισπανού:

«Οι επαφές ήταν όλες γρήγορες. Ο άνθρωπος που μου τηλεφώνησε είναι στην αίθουσα και η απάντηση ήταν άμεση. Πότε έχουμε προπόνηση. Είχα βρεθεί κοντά στο να γυρίσω ξανά. Είναι μειονέκτημα ο μεγάλος αριθμός των παικτών.

Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και την ομάδα να μην έχουμε παραπάνω από 24 παίκτες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο αλλά θεωρούμε πως θα γίνει».