By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πονοκέφαλος και… γρίφος για Λουτσέσκου!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πονοκέφαλος και… γρίφος για Λουτσέσκου!

Τhessports
Last updated: 25/09/2022 20:23
Τhessports
Share
SHARE

Με το πρώτο κομμάτι της σεζόν να περνά στην ιστορία, έχει γίνει αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ, αφού παράγει φάσεις, χωρίς να μετουσιώνει τις περισσότερες από αυτές, με αποτέλεσμα να μην «καθαρίζει» από νωρίς παιχνίδια.

Μάλιστα στα πρώτα επτά επίσημα παιχνίδια, έχει πάρει μόλις ένα τέρμα από τους δύο επιθετικούς του, αυτό του Μπράντον Τόμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Έκτοτε σκοράρουν ποδοσφαιριστές από τις πίσω ζώνες, με τους Κούρτιτς και Νάρεϊ να βρίσκονται στην κορυφή των «ασπρόμαυρων» σκόρερ, με δύο γκολ.

Η είδηση για τον τραυματισμό και την πιθανή θλάση του Μπράντον Τόμας στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα φέρνει αγωνία αλλά και έναν «πονοκέφαλο» για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, εφόσον η πρώτη εκτίμηση αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν για τη θέση του φορ οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας και αν ο Ισπανός μείνει εκτός, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν θα υπάρχει εναλλακτική.

Ενδεχομένως να προκριθεί η επιλογή του Βασίλη Γκορντεζιάνι, για τον οποίο είχε αφήσει ανοικτό «παράθυρο» ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Τότε και στο πλαίσιο του δανεισμού του Γιώργου Κούτσια στον Βόλο είχε πει:

«Θα δούμε τι θα συμβεί μετά, έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (αναφέρεται στον Γκορντεζιάνι), την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει, να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε».

Σχετικά άρθρα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αδιανόητο: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής για μια ώρα!
Next Article Κύπελλο: Συμπληρώθηκε το «παζλ» της τρίτης φάσης

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Follow US