ΚΑΕ ΠΑΟΚ:”Eνα μεγάλο ευχαριστώ…”

Εντυπωσιακή είναι σύμφωνα με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που απεύθυνε λίγες ημέρες πριν ο Μπάνε Πρέλεβιτς για την αγορά εισιτηρίων στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στο επίσημο σάιτ της τα εξής: “Σήμερα, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγάρδης αγόρασε 40 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα και επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων του εξωτερικού για αυτή την προσπάθεια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί μέχρι είναι σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης και εκτός Ελλάδας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ της Στουτγάρδης και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Επανομής που ήδη αγόρασαν τα εισιτήριά τους, αλλά και όλους τους συνδέσμους που έχουν εκδηλώσει προφορικό ενδιαφέρον και θα πράξουν το καθήκον τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, όπως και όλα τα ΜΜΕ που συμπαραστέκονται στην προσπάθεια, την προβάλουν και συμμετέχουν με τον τρόπο τους. Πολύ δε περισσότερο ευχαριστεί τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, ιδιαίτερα τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείς που ειδικά γι’ αυτό τον αγώνα προέβησαν και σε αγορά απλών εισιτηρίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα.

Θα πρέπει να τονιστεί βεβαίως ότι είμαστε ακόμη στο 10% του τελικού στόχου, καθώς από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τα 500 εισιτήρια. Το επισημαίνουμε και για να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, αλλά και για να τονισθεί πως αυτή η προπώληση είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει για αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί προϋποθέσεις επίτευξης του τελικού στόχου μέχρι και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το PAOK Sports Arena και online στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.htm.