“Θα παίξουμε με 14 παίκτες”

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ μετά το 0-1 της Τούμπας και χρειάζεται ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι κι ο Χουμπ Στέφενς ξέρει ότι πρέπει να πάρει κάποια ρίσκα αύριο το βράδυ.

«Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε ρίσκα. Το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Μπενφίκα, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες. «Όπως είχα πει και στο πρώτο ματς, ας το αφήσουμε να είναι έκπληξη» είπε όταν ρωτήθηκε, πως έχει κατά νου να παίξει και να ψάξει το γκολ.

Σε ότι αφορά την ψυχολογία της ομάδας, γνωρίζοντας πως είναι με την πλάτη στον τοίχο; «Είναι η δουλειά μας, να κάνουμε τους παίκτες να νιώσουν αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε, αλλά είχαμε καλή οργάνωση και τώρα πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ο Στέφενς είχε όρεξη για αστεία και το έδειξε ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει την Μπενφίκα!

«Θα βγούμε στο γήπεδο να παίξουμε με 14 παίκτες, αλλά δε νομίζω να μας αφήσει ο διαιτητής» είπε γελώντας, αλλά το χαμόγελο έφυγε από το πρόσωπό του, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παίζει ο Σαλπιγγίδης.

«Ο Σαλπιγγίδης είναι άρρωστος και δεν είναι στην αποστολή γι΄αυτό ακριβώς, επειδή είναι άρρωστος», είπε κοφτά.