«Δεν θα είναι σωστό να μπει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ»!

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Απόστολος Αλεξόπουλος ανέκαθεν ξεχώριζε για τις αιρετικές του απόψεις. Μια ακόμη διατύπωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από τον σύνδεσμο βετεράνων καλαθοσφαιριστών, λέγοντας πώς δεν θα είναι καλό να ασχοληθεί ο Σαββίδης και με το μπάσκετ!

“Δεν βλέπω να είναι καλό να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και το βάρος του μπάσκετ. Δεν είναι σωστό να συγκεντρωθούν όλα τα τμήματα υπό μια επιχείριση γιατί όλα αυτά όπως έχουμε αντιληφθεί γίνονται επιχειρηματικά παιχνίδια στην συνέχεια…”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος που πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί και να ξαναμεγαλώσει. Αλλά μην περιμένει κανείς να γίνει ότι έγινε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Δεν θα ξαναμπεί τόσο χρήμα διοτί έχουν αλλάξει τα πράγματα στον επαγγελματικό αθλητισμό κι όσοι ασχολούνται δεν το κάνουν για το αθλητικό ιδεώδες αλλά είναι επενδυτές όπως λέτε. Από τις επτά ημέρες της εβδομάδας το σπίτι μου με βλέπει μόνο μια. Λείπω διαρκώς για δουλειές , δεν μένει καιρός να προσφέρω. Θα προσπαθήσω όμως να δώσω το παρών το Σάββατο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα συνιστούσα στους Παοκτσήδες επιχειρηματίες να ασχοληθούμε με το μπάσκετ, να το προτιμήσουν γιατί αξίζει να βρεθούν κοντά του”.