Μιλενκόσκι: «Δεν θα είναι εύκολο στην έδρα τους»

O ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Μοντάνα στο Παλατάκι και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης, για την φάση των «16» του CEV Challenge Cup, αφού πλέον ο Δικέφαλος θέλει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

 

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Γιόσκο Μιλενκόσκι, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας πως το παιχνίδι στην Βουλγαρία θα είναι τελείως διαφορετικό, διότι όπως είπε: «είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους γιατί έχουν μικρό γήπεδο και πηγαίνει πολύς κόσμος».

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

 

«Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, όμως στην έδρα της Montana θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός αγώνας. Μπορεί σήμερα να μην έπαιξαν καλά και να έλειπαν ένας-δύο παίκτες τους, αλλά πρόκειται για μία καλή ομάδα και είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους γιατί έχουν μικρό γήπεδο και πηγαίνει πολύς κόσμος.

Εμείς πλέον χρειαζόμαστε δύο σετ για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω πως στον επαναληπτικό θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Χάις Γιόρνα, επίσης, σήμερα ο Σωτήρης Σωτηρίου έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει και στην επόμενη αναμέτρηση».