Ψάχνει το πρώτο «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ Β

Αγώνα έχει σήμερα (11/11, 15:15) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος φιλοξενεί στην Ευκαρπία την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε άτυχη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάνοντας στις καθυστερήσεις τη νίκη και το διπλό στη Βέροια.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη σήμερα εντός έδρας, έχοντας όμως απουσίες. Εκτός αποστολής είναι ο Κυριάκος Γιαξής, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Σπύρος Κουλούρης, ο Αχμάντ, αλλά και οι μακροχρόνιοι τραυματίες, Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας. Επίσης, οι Ρούμιαντσεβ και Ζίλο θα βρεθούν από τη δεύτερη ομάδα στην Κ19, για να την ενισχύσουν στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Σημειώνεται, ότι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι την αποστολή του ΠΑΟΚ Β ενισχύει ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ.Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Γλυνός και Όγκμποε.