Τα δεδομένα για Άρη και Ντουκουρέ

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δεδομένα ο Άρης θα προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Και δεν είναι μόνο ο Μαντσίνι, που ενδεχομένως να πωληθεί. Ίσως γίνουν επαφές και με ποδοσφαιριστές για να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Σε αυτή τη λίστα» φαίνεται πως βρίσκεται ο Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο παραμένει στα… πιτς.

Ο Ιβοριανός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του, έπειτα από ταξίδι και θεραπεία στην Ισπανία επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ίσως γίνει μία κουβέντα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο πάντως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης όταν αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο είχε πει στους ανθρώπους του Άρη ότι αν δεν είναι καλά στα πόδια του, μιας και προερχόταν από σοβαρούς τραυματισμούς, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του. Απλά τότε είχε ζητήσει μια ευκαιρία, την οποία του έδωσε ο Άρης

Σημειώνεται πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει κουβέντα και με άλλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους.