«Ασπίδα» Σάντος σε Ρονάλντο!

Για την πολύκροτη συνέντευξη- βόμβα που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει τριβή εντός Εθνικής Πορτογαλίας με τον 37χρονο σταρ και τον Μπρούνο Φερνάντες απάντησε, με κατηγορηματικό τρόπο, ο Φερνάντο Σάντος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα. Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; Αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει», δήλωσε ακόμη ο 68χρονος προπονητής.

«Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είνα δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά», είπε στη συνέχεια.

Από κει και πέρα, ο Σάντος υπογράμμισε ότι ο Ρονάλντο δεν θα παίξει στο τελευταίο φιλικό εξαιτίας γαστρεντερίτιδας την οποία αντιμετωπίζει θα μείνει εκτός αποστολής.