Αναβολή λόγω πένθους

Το αυτονόητο έκανε η ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ, που αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με το Φίλιππο Βέροιας, έπειτα από σχετικό αίτημα της ομάδας της Ημαθίας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα χθες στην Εγνατία Οδό άγγιξε και το χάντμπολ, καθώς ένα από τα πέντε θύματα ήταν η μητέρα του 21χρονου τερματοφύλακα του Φίλιππου, Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ενώ ο ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με κατάγματα. Η ΟΧΕ έκανε αποδεκτό σήμερα το σχετικό αίτημα του Φίλιππου, που θα αγωνιζόταν την Τετάρτη στην Αθήνα με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Βέροια που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων τριάντα.

Ειδικότερα η οικογένεια του αθλήματος θρηνεί την απώλεια της μητέρας του αθλητή του Φιλίππου Βέροιας Χρήστου Ευαγγελόπουλου, Θεοδούλα Γκανίδου- Ευαγγελοπούλου, ετών 52 και μητέρα δύο ακόμα κοριτσιών.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Φιλίππου Βέροιας στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται –ευτυχώς εκτός κινδύνου- στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί χέρι.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και όλο το ελληνικό χάντμπολ βρίσκονται δίπλα στον Χρήστο Ευαγγελόπουλο, τον συλλυπούνται θερμά για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ απάντησε άμεσα στο αίτημα του Φιλίππου Βέροιας και ανέβαλε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 8/10 και τον όρισε για την επόμενη Τετάρτη 15/10».