Το στίγμα Λυκογιάννη ενόψει Προμηθέα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα και ο κόουτς του Δικεφάλου, Αριστείδης Λυκογιάννης έδωσε τη δική του οπτική για την επερχόμενη αναμέτρηση, που ακολουθεί μιας διακοπής δεκαπέντε ημερών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας τόνισε:

«Μετά από 15 ημέρες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά για όλες τις ομάδες. Την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν απώλειες είτε με διεθνείς, είτε με άδειες που δόθηκαν. Έχει χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός, οπότε κλειδί είναι στο πόσο κοντά στην προηγούμενη κατάσταση θα βρεθούμε. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με απουσίες σημαντικών παικτών και ουσιαστικά μόλις τρεις ημέρες είχε η ομάδα να προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και με δεδομένη την απώλεια του Darko-Kelly.

Αμυντικά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που του αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, έχει γρήγορες εκτελέσεις με περιφερειακά σουτ. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί εκφραστές στην επίθεσή τους και παιδιά που μπορούν να καθορίσουν αποτελέσματα, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε συλλογικά στην άμυνα και όχι να περιορίσουμε 1-2 παίκτες. Επιθετικά θα πρέπει να βρούμε ένα ρυθμό αντίστοιχο με αυτόν που είχαμε πριν σταματήσει το πρωτάθλημα. Τα βασικά μας επιθετικά όπλα να είναι σε καλή μέρα προκειμένου να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε και στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα… «Είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο Παλατάκι και να στηρίξει την ομάδα. Είναι κάτι που γενικότερα ο οργανισμός το έχει ανάγκη και φυσικά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι ξέρουν πόση ώθηση μπορούν να δώσουν οι φίλαθλοι στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες. Οπότε είναι ανοικτή η πρόσκληση για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας».