Οι προβλέψεις του Πάρντιου για το Μουντιάλ!

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει αύριο, Κυριακή, και την Εθνική Αγγλίας μίλησε, μεταξύ άλλων ο Άλαν Πάρντιου, με τον προπονητή του Άρη να κάνει τις δικές του προβλέψεις.

 

Ερωτώμενος αρχικά για το πώς βλέπει γενικότερα τη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, που αυτή τη χρονιά γίνεται στο Κατάρ και μεσούσης της σεζόν σε ό,τι στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και τις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις, σχολίασε: “Είναι το πρώτο τουρνουά που θα γίνει στη μέση της σεζόν. Πιστεύω ότι για συγκεκριμένες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, θα είναι πλεονέκτημα, γιατί οι παίκτες τους θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι”.

 

Και εξήγησε: “Το υποστηρίζω αυτό γιατί συνήθως όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται στο τέλος της σεζόν και οι ομάδες παλεύουν για τους τίτλους, κάποιοι παίκτες συνήθως είναι πιο αδύνατοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες δεν θα είναι η υπό αυτή την πίεση και γι’ αυτό και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η χρονιά που οι μεγάλοι παίκτες θα ξεχωρίσουν”.

 

Στην ερώτηση σχετικά με το ποιες ομάδες προβλέπει ότι θα φτάσουν μέχρι την τελική τετράδα, αυτές δηλαδή που θα είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου, απάντησε: “Σίγουρα θα επιλέξω την ομάδα του πρώην παίκτη μου, του Σκαλόνι (σ.σ. συνεργάστηκαν μαζί στη Γουέστ Χαμ), που είναι ο προπονητής της Αργεντινής και έχουνε ένα εκπληκτικό σερί αήττητο, που δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι, 40 παιχνίδια κάτι τέτοιο. Σίγουρα αυτοί θα είναι στην τετράδα! Η Γαλλία σίγουρα, που είναι και οι κάτοχοι του Κυπέλλου. Ίσως η Αγγλία, έχουμε υποφέρει πολύ και θέλω να το κατακτήσουμε, ενώ επίσης πιστεύω ότι θα είναι η Ισπανία ή η Βραζιλία”.