Μια επιστροφή και μια… μεταγραφή

Στην απόκτηση δύο επιπλέον αθλητριών προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά στην προσπάθειά της να επανέλθει στην κορυφή.

Στην ουσία πρόκειται για μια επιστροφή σε γνώριμα λημέρια, αυτή της 34χρονης τερματοφύλακα Ελένης Πελετίδου, η οποία, ύστερα από έξι χρόνια, επανεντάσσεται στην οικογένεια του «Δικεφάλου».

Η έμπειρη αθλήτρια έχει συνδέσει το όνομά της με το δραματικό σε εξέλιξη τελικό Πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αίγινα την περίοδο 2005-2006, όταν με τρεις σωτήριες επεμβάσεις στη φάση των πέναλτι, οδήγησε τις «ασπρόμαυρες» στη δεύτερη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία του συλλόγου, «ανοίγοντας» έτσι το σερί των οκτώ συνεχόμενων κατακτήσεων.

Η δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Ειρήνη Νικολάου και αποτελεί ουσιαστικά το νέο πρόσωπο, ένα ακόμη, στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την 27χρονη πρώην αμυντικό του Ηφαίστου Περιστερίου, της Καλλιθέας, του Ατρόμητου και της Α.Ε. Γλυφάδας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στην ομάδα επιστρέφει, μετά από διάστημα απουσίας, λόγω τραυματισμού, η εκ των αρχηγών Ανθούλα Αρβανιτάκη.