Βελόπουλος κατά Αυγενάκη! (videos)

Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, για τη νέα «περιπέτεια» που προσπαθεί να εμπλέξει η δική του ΕΕΑ τον ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

Παράλληλα έκανε αναφορά και στον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πάμε στον αθλητισμό. Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι ήσασταν άσχετοι στην κυβέρνηση. Σήμερα πιστεύουμε ότι είστε και άσχετοι και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Και δυστυχώς ο κος Αυγενάκης ακόμα παραμένει στην θέση του. Παρακολουθείτε τον άνθρωπό σας, τον κο Μαρινάκη, κάνατε υποκλοπές!

Παρακολουθείτε τον πρόεδρο του Άρη τον κο Καρυπίδη και την αδελφή του! Χτυπάτε τους οπαδούς του Άρη στην Αθήνα έξω από το γήπεδο του Ατρόμητου άνευ λόγου και αιτίας.

Κάνατε μπάχαλο τον αθλητισμό. Αυτό λέγεται Αυγενοποίηση του Αθλητισμού! Επιχειρείτε να μπλέξετε σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά. Είστε αυτοί που διαλύσατε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτοί που υποσχέστε λεφτά που δεν υπάρχουν, που επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ, που εκθέσατε τη χώρα διεθνώς στο CAS σχετικά με την πλεκτάνη της δήθεν πολύ-ιδιοκτησίας. Νομίζετε ότι διοικείτε το ποδόσφαιρο και όχι την Ελλάδα, αφού οι μεγαλομέτοχοι διοικούν τη χώρα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με τον κοΑυγενάκη.

Η Ελληνική Λύση λέει: αρκετά προδώσατε τη Μακεδονία με το όνομα. Σταματήστε να διχάζετε τον λαό. Επιτέλους, κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!! Κάτω τα χέρια από τις ομάδες αυτές. Ο Άρης εχει γήπεδο από το ’60, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, ενώ οι αθηναϊκές ομάδες έχουν καινούργια γήπεδα».