Καστρίτης: «Δεν πίστευα ότι ήρθε τόσος κόσμος!»

Ο Γιάννης Καστρίτης ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη που γέμισε το γήπεδο κόντρα στην Καρδίτσα και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Υπήρχε πίεση για να παίξουμε στο επίπεδο μας. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Όποτε αγωνιζόμαστε για κάθε κατοχή και είμαστε μαχητές, ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος. Παρά το άγχος, τα παιδιά ήταν συνεπείς στην άμυνα. Περιμένουμε ξανά τον κόσμο κόντρα στο Λαύριο, για να διεκδικήσουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μιλώντας και στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσος κόσμος ήρθε σήμερα, μας έσπρωξε προς την νίκη με την ενέργεια του. Ελπίζω και εύχομαι πως τους δίνουμε αυτό που θέλουν και πως έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, πήραμε λάθος αποφάσεις στην επίθεση, χάσαμε πολλά καλάθια. Αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο μας, στην άμυνα ήμασταν εκεί. Τα 29 επιθετικά ριμπάουντ, δείχνουν πόσο θες να πας στην μπάλα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, το είχαμε τσεκάρει πως ήταν σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το Λαύριο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το Λαύριο φέρνει παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί.

Η ομάδα σύσσωμη αφιερώνει την νίκη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σαλονικίδη που… έφυγε πριν από μερικές ημέρες από κοντά μας».