Ματσάρα και μοιρασιά για Καμερούν και Σερβία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Καμερούν-Σερβία, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς στο πιο «χορταστικό» ματς του Μουντιάλ 2022, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

 

Πλέον, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, οι Σέρβοι θα πρέπει να νικήσουν την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική για να ελπίζουν, ενώ οι Αφρικανοί, που έχουν επίσης έναν βαθμό, πιθανότατα θα μείνουν εκτός συνέχειας, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις τους στον όμιλο ολοκληρώνονται με αντίπαλο την Βραζιλία.

Τα τέρματα της Σερβίας σημείωσαν οι Πάβλοβιτς (45`+1`), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45`+3`) και Μίτροβιτς (53`), ενώ οι Καμερουνέζοι προηγήθηκαν με τον Καστελέτο στο 29ο λεπτό, μείωσαν με τον Αμπουμπακάρ (64`) και ισοφάρισαν με τον Τσούπο Μοτίνγκ (66′).

 

Οι συνθέσεις:

Καμερούν: Επασί, Φάι, Καστεγέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά (81′ Γκουέ), Κούντε (68′ Μπασόνγκ), Χόνγκλα (53′ Αμπουμπακάρ), Εμπεμό (81′ Ενκουντού), Τσούπο-Μότινγκ. Εκαμπί (68′ Οντούα).

Σερβία: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλικοβιτς (79′ Γκρούιτς), Πάβλοβιτς (54′ Σ. Μίτροβιτς), Α. Ζίβκοβιτς (79′ Ράντονιτς), Λούκιτς, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς (90′ Τζούρισιτς), Τάντιτς, Σ. Μιλίκοβιτς-Σάβιτς (79′ Μπάμπιτς), Α. Μίτροβιτς.