“Διπλό στη Λισαβόνα” (photos)

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, έναν πραγματικό ποδοσφαιρικό στην πορτογαλική πρωτεύουσα!

Στην έδρα της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ έκανε σήμερα την προπόνησή του και μερικές δεκάδες οπαδών του, απ΄ αυτούς που είναι ήδη στην Λισαβόνα, πήγαν σήμερα το βράδυ στο Ντα Λουζ κι έκαναν μια πρόβα για το αυριανό παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα της προπόνησης, στο γήπεδο ήταν περίπου 20-30 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας του, αλλά η ατμόσφαιρα άρχισε να παραπέμπει σε παιχνίδι λίγο αργότερα, όταν εμφανίστηκαν κι άλλοι ΠΑΟΚτσήδες στο Ντα Λουζ. Συνολικά ήταν περίπου 100, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και βέβαια να πανηγυρίζουν τα γκολ που έμπαιναν στο διπλό που έκανε ο Στέφενς.

Το “διπλό στη Λισαβόνα ΠΑΟΚ ολέ, ολέ” ήταν το σύνθημα που δονούσε το αχανές Ντα Λουζ, το οποίο φυσικά ήταν άδειο από Πορτογάλους, κάτι που δεν θα συμβεί αύριο…

Στο τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στο μέρος των οπαδών, τους χαιρέτησαν και χειροκροτήθηκαν, με τον Ιβάν Σαββίδη να παρακολουθεί τη σκηνή από ψηλά (ήταν στο δεύτερο διάζωμα, μαζί με Τσιστιακόφ, Βρύζα και τους γιούς του) και χαμογελούσε.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ντα Λουζ:

[new_royalslider id=”11″]