Καντουρί: «Γι’ αυτό έμεινα εκτός Εθνικής…»

Συνέντευξη στο «Sky Sports» παραχώρησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί με αφορμή την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε το Μαρόκο απέναντι στην Ισπανία, στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους δεν ήτα ο ίδιος με την αφρικανική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Η νίκη κόντρα στην Ισπανία είναι ιστορική, κάθε φορά που μιλούσαμε για την ομάδα μας, πάντα ερχόταν στο μυαλό το 1986 που η ομάδα μας έφτασε στη φάση των 16. Τώρα έχουν κάνει κάτι ακόμα πιο απίστευτο καταφέρνοντας να φτάσουν στα προημιτελικά. Δυστυχώς φέτος είχα κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, οπότε δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για μια κλήση ενόψει Μουντιάλ. Κάθε συμπατριώτης μου στον κόσμο είναι ενθουσιασμένος με αυτή την επιτυχία και γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λυπάμαι που υπήρξαν κάποιες φασαρίες στο Βέλγιο, τα οποία ευτυχώς δεν συνέβησαν στο Μαρόκο. Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται, αλλά δυστυχώς κάποιος βρήκε τον τρόπο να χαλάσει το πάρτι».