By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ντεσάμπ: «Δεν υπάρχει συνταγή για θαύματα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedQATAR 2022ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσάμπ: «Δεν υπάρχει συνταγή για θαύματα»

Τhessports
Last updated: 13/12/2022 15:22
Τhessports
Share
SHARE

Με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο Μαρόκο θα πάει αύριο (14/12) η Γαλλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο στάδιο Al Bayt στην Αλ Κορ (21:00), σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Οι Γάλλοι οπαδοί θα είναι σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι από εκείνους τους Μαρόκου, αλλά μέχρι τώρα οι Μαροκινοί που αύριο θα είναι σαφώς περισσότεροι από τα προηγούμενα ματς, κάνουν μεγαλύτερο θόρυβο.

Η υποστήριξή τους έδωσε στο Μαρόκο-την πρώτη αφρικανική ομάδα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου-, έξτρα ενέργεια καθώς κέρδισε το Βέλγιο, την Ισπανία και την Πορτογαλία στο δρόμο της για τα ημιτελικά.

«Επωφελούνται από μια τεράστια υποστήριξη, το έχω δει και μου το είπαν οι άνθρωποί μου. Ξέρουμε ότι θα είναι εξαιρετικά θορυβώδες, είναι μέρος του πλαισίου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.Οι παίκτες μου ξέρουν τι να περιμένουν», είπε ο Ντεσάμπ σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι καλό για αυτούς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αλλά και για το περιβάλλον του παιχνιδιού.»

Το Μαρόκο παίζει ένα πολύ συμπαγές 4-1-4-1 και η υπομονή θα είναι το κλειδί για τη Γαλλία, η οποία ελπίζει να είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει εδώ εναντίον της, καθώς η μόνη φορά που δέχτηκε ήταν μέσω αυτογκόλ εναντίον του Καναδά.

Σημείο αναφοράς της Γαλλίας, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος παίζει μεταξύ των γραμμών, συνδέοντας το παιχνίδι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Εδώ είναι άλλο ένα παιχνίδι όπου πρέπει επίσης να είναι καλός. Έχει αυτή την ικανότητα να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας, με την τεχνική του πινελιά και το γεγονός ότι απολαμβάνει ένα καλό τάκλιν όσο και μια καλή πάσα. Είναι δέκα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, πέρασε πιο δύσκολες στιγμές, αλλά έχει αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι μεγάλοι παίκτες να είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεται», είπε ο Ντεσάμπ για τον Γκριεζμάν, προσθέτοντας ότι περιμένει η Γαλλία να απολαύσει την κατοχή.

Το Μαρόκο ήταν πολύ επικίνδυνο στις γρήγορες επιθέσεις, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο η Γαλλία θα μπορούσε να το «χτυπήσει» επίσης.

«Θέλουμε να έχουμε την μπάλα για να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά είδατε ότι στο παιχνίδι μας με την Πολωνία (στους «16») είχαν την μπάλα στην πραγματικότητα περισσότερο από το αναμενόμενο», είπε ο Ντεσάμπ. «Είμαστε τόσο καλοί όσο το Μαρόκο στις γρήγορες επιθέσεις. Δεν θα εγκαταλείψουμε την κατοχή, αλλά όταν θα έχουμε την μπάλα θα πρέπει να το μετρήσουμε».

Σε ερώτηση για το…μυστικό της κυριαρχίας της γαλλικής ομάδας εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής, είπε: «Είμαστε μόνο στα ημιτελικά. Είναι ήδη μια καλή πορεία. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Χρειάζεσαι συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Η ποιότητα των παικτών, αλλά δεν είναι αρκετή, η συλλογική δύναμη, η ψυχική κατάσταση, είναι απαραίτητα. Και μετά κάποια ματς οφείλονται σε λίγα πράγματα. Δεν υπάρχει θαυματουργή συνταγή. Πριν από τέσσερα χρόνια, φτάσαμε εκεί με κάποιον τρόπο. Η λέξη κλειδί είναι η προσαρμογή. Προσαρμόζομαι σε καταστάσεις, σε παίκτες. Θέλω να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη».

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
TAGGED:QATAR 2022ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τόσα χρήματα βρέθηκαν στα σπίτια των Καϊλή και Παντσέρι (pics)
Next Article «Μακάμπι, είσαι η επόμενη!» (pic)

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Follow US