By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τεσσάρα Ολυμπιακού που περιμένει… Άρη! (video)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα Ολυμπιακού που περιμένει… Άρη! (video)

Τhessports
Last updated: 15/12/2022 21:40
Τhessports
Share
SHARE

O Ολυμπιακός είδε τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο «Καραϊσκάκης», ωστόσο κατάφερε να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου, με το τελικό 4-1, εκεί που τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Άρης- Λεβαδειακός.

Οι αντίπαλοι ξεκίνησαν με το «πόδι στο γκάζι», δίνοντας εξαρχής ένα πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Φορτούνης πέρασε τους πάντες, μπήκε στην περιοχή του Γιαννιώτη αλλά αστόχησε από κοντά. Οι «κυανόλευκοι» ανταπέδωσαν στο 4΄, με τον Ρομπάιγ να βρίσκεται μόνος στο δεύτερο δοκάρι στη σέντρα που βγήκε από δεξιά, αλλά να αστοχεί σχεδόν σε άδειο τέρμα!

Με τέτοιο ρυθμό το γκολ ήταν θέμα χρόνου και το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 7΄ με τον Μπιέλ, που πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, διατήρησε την κατοχή της και προχωρώντας λίγο νίκησε με έξυπνο σουτ τον Γιαννιώτη.

Οι γηπεδούχοι δεν κράτησαν ωστόσο για πολύ το προβάδισμα, αφού στο 11΄ ο Ρομπάιγ έστειλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κιάρτανσον στα δίχτυα του Τζολάκη, με πολύ ωραία κεφαλιά. Δευτερόλεπτα ύστερα έσβησαν αρκετά φώτα στο φαληρικό στάδιο και ο αγώνας ξανάρχισε μετά από περίπου 10 λεπτά.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα και ο Κεσχρίντα προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Τζολάκη στο 25΄, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί, με το νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να κρατά το 1-1 στο 30΄, όταν ο «μοιραίος» Ρομπάιγ βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Έλληνας κίπερ απέκρουσε με τα πόδια.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 35΄ σε σέντρα του Φορτούνη, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου, ενώ στο 42΄ ο Αφρικανός αστόχησε ξανά ελάχιστα στο γύρισμα του Βρουσάι, για να βγάλει στο 45΄+2 ο Τζολάκης νέο τετ α τετ του Ρομπάιγ!

Τη λύση τελικώς έδωσε ο Μαρσέλο στο 50΄: ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού πήρε τη μπάλα έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έπιασε το σουτ με το… δεξί και την έστειλε ψηλά στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη. Στο 63΄ ο νεοεισελθών Ελ Αραμπί έγραψε το 3-1 για τους γηπεδούχους που είχαν πάρει «φωτιά», όπως και το γήπεδό τους και δύο λεπτά μετά τον Μαροκινό ο Μαρσέλο έγραψε το 4-1 με γκολ από κίνηση «καρμπόν»!

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε για το πέμπτο γκολ, είχε ευκαιρίες αλλά δεν το βρήκε, κρατά όμως την εντυπωσιακή επιθετική ισχύ που έβγαλε και φυσικά το σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς.

Σχετικά άρθρα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ανησυχία για Μέσι ενόψει τελικού!
Next Article Ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
21 May, 2026
Πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US