Επιμένει να ανάβει φωτιές ο Μπουτάρης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο andro.gr ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί πιθανή πρόταση για Πρόεδρος της Δημοκρατίας -«όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε καν πρόεδρος ομάδας», είπε- και αναφέρθηκε εκ νέου στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης επαναλαμβάνοντας πως η πόλη «αντέχει» μια ομάδα σε κάθε άθλημα!

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλάει για τις ομάδες της πόλης, αλλά και πάλι με τα λεγόμενα του «άναψε φωτιές» στο στρατόπεδο των φίλων του Άρη, που δεν μπορούν να αποδεχθούν τα όσα λέει…

– «Με τον Άρη πλέον στην Γ’ Εθνική υπάρχει στο μυαλό σας κάποιο ενδεχόμενο για στήριξη ή εμπλοκή;

«Όχι. Είχα πει παλαιότερα, τότε που ο Βαγγέλης Μυτιληναίος ήταν Πρόεδρος του Ηρακλή και ο Παναγιώτης Σπύρου ήταν Πρόεδρος στον Άρη, ότι δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να αντέξει τρεις – τέσσερις ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Να έχουμε μια ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που να γεμίζει το γήπεδο.

Δηλαδή, τι να κάνει ο Άρης με τρεις – τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια κατά μέσο όρο, άντε και οχτώ; Σε ποιο επίπεδο να μπορέσει να νιώσει ότι είναι μπροστά; Θέλει να παίξει στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα, διότι περί αυτού μιλάμε.
Είναι δυνατόν να κάνουμε συγκρίσεις; Η πρόταση είναι μία ομάδα για το ποδόσφαιρο, δηλαδή ΠΑΟΚ γιατί έχει λαό. Μία ομάδα για το μπάσκετ, όπερ σημαίνει ΑΡΗΣ, γιατί έχει παράδοση, έχει τον Νίκο Γκάλη, κατεβαίνει ο Γκάλης και ακόμα ανατριχιάζει ο κόσμος. Και μια ομάδα που έχει παράδοση στο βόλεϊ, τον Ηρακλή.

Έτσι, θα έχουμε και τις τρεις ομάδες και η Θεσσαλονίκη θα είναι δυνατή. Κι αν θέλετε να φωνάζετε “Ζήτω ο ΠΑΟΚ, ζήτω ο Άρης, ζήτω ο Ηρακλής”… μπράβο! Να πηγαίνετε στα ερασιτεχνικά ή στα παιδικά»!

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη στο andro.gr