Συναντήθηκαν Μπέος- Μαρινάκης!

Την πληροφορία ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε ο Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο.

Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ. για το αν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος.

Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».