Κλειστά χαρτιά και ερωτηματικά (vid)

Ο Άρης ετοιμάζεται για το σερί των αγώνων με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με τον Άλαν Πάρντιου, όπως συνηθίζει, να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του στο κομμάτι της ενδεκάδας. Όπως άλλωστε έπραξε και χθες, που κορυφώθηκε η μίνι προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων.

Γενικά, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά μιας και λογικά θα υπάρξει και σχετική διαχείριση, αφού ακολουθεί κι άλλο ματς, με τον ίδιο αντίπαλο, αλλά με διαφορετικό στόχο.

Σε ό,τι έχει να κάνει, με την ενδεκάδα, τουλάχιστον για το ματς του πρωταθλήματος, υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγών στα πλάγια μπακ, με τον Μαζικού να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν και στην άλλη πλευρά να “παίζεται” ανάμεσα σε Οντουμπάζιο και Εμπακατά. Από εκεί και πέρα, στα χαφ, ο Νταρίντα θεωρείται σχεδόν δεδομένος, ο Νταμπό έχει επίσης αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός και μένει να φανεί τι θα γίνει με Μάνου Γκαρθία και Ετέμπο.

Όσο για την επίθεση, ο Μαντσίνι είναι σίγουρος ο Ματέο Γκαρσία θα παίξει αριστερά, αν αποφασιστεί να μείνει στον πάγκο ο Λουίς Πάλμα, ενώ για την επίθεση υπάρχουν οι Καμαρά-Γκρέι, αλλά και ο Καμάτσο.